Feestdagen menu
FEESTDAGEN - MENUKAART
Vooraf
FRAMBOZEN SPOOM € 3,50
Glaasje Prosecco met een bolletje frambozen sorbetijs
STOKBROODJE € 3,50
Een stokbroodje, vers uit de oven met huisgemaakte kruidenboter en pestomayonaise
Voorgerechten
TOMATENSOEP € 4,50
Huisgemaakte Italiaanse tomatensoep met Pomodori tomaten en een vlokje zure room
GARNALENCOCKTAIL € 6,95
Van Noorse garnaaltjes met een romige whisky-cocktailsaus
SALADE GEITENKAAS 8,50
Salade met lauwwarme geitenkaas op toast, zoete appelchutney en gebrande amandelen, geserveerd met een honing-tijm dressing
CARPACCIO MEMORIES 9,75
Carpaccio van het rund met huisgemaakte truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes
MELOEN MET SERRANOHAM € 6,50
Meloen met serranoham, afgemaakt met basilicum olie
PADDENSTOELENSOEP € 4,50
Een huisgemaakte gebonden paddenstoelensoep
Hoofdgerechten
HERTENBIEFSTUK € 22,95
Een hertenbiefstuk geserveerd met rode wijn saus
ZALMFILET € 15,50
Gebakken zalmfilet geserveerd met een tuinkruiden-roomsaus
ROODBAARS FILET € 15,75
Roodbaars filet geserveerd met een zachte paprikasaus en een toefje mascarpone
TOURNEDOS € 23,95
Biefstuk van de haas, geserveerd met een rode port pepersaus
KIPFILET EL DIABLO € 13,95
Lekkere malse kipfilet van de grill, geserveerd met een pikante saus
VEGETARISCHE QUICHE € 14,50
Een geitenkaas quiche met tomaat, geserveerd met een frisse salade
LAM V.S. GAMBA € 19,95
Malse lamskoteletjes omsingeld door ongepelde gamba’s, geserveerd met warme knoflook en tomatensaus
Alle vlees- en visgerechten worden geserveerd met
wokgroente en aardappelkroketjes
Frisse salade +€1,00
Stoofpeertje +€1,00
Nagerechten
CREME BRÛLÉE € 5,50
Huisgemaakt puddinkje met een warm gekarameliseerd laagje
CHOCOLADE TAART € 5,50
Erg lekker, met een mokka ijs en een espressosaus met slagroom
DAME BLANCHE € 4,75
Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom
COUPE CERISE € 4,75
Vanille ijs met warme kersen en slagroom
SORBETIJS € 4,50
Drie soorten vruchten sorbetijs met gemengd fruit
KAASPLANKJE € 6,50
Verschillende kaassoorten, met stokbrood