Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

3 GANGEN KEUZE MENU voor 19,95

 

Voorgerechten

TOMATENSOEP
Verse Italiaanse tomatensoep gemaakt van Pomodori tomaten

THAISE KIP SALADE
Gemengde salade met Thais gemarineerde kip,
geserveerd met een ketjap dressing en Papadum (soort Indisch brood)

GARNALEN COCKTAIL
Van Noorse garnaaltjes met een romige whisky-cocktailsaus

CARPACCIO "MEMORIES" ( + € 2,50 )
Carpaccio van het rund met Parmezaanse kaas, crème fraîche, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes. Met een keuze uit huisgemaakte truffelmayonaise of balsamicostroop

Hoofdgerechten

TILAPIA FILET
Met een mosterd- kappertjes saus

VARKENSHAASJE
Met een champignonsaus

KOGELBIEFSTUK
Met een rode wijnsaus

ROODBAARSFILET ( + € 2,50 )
Met een zachte paprikasaus en een toefje van mascarpone

ALLE VLEES- EN VISGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET WOKGROENTEN & VLAAMSE FRIET

Desserts


DAME BLANCHE OF COUPE CERISE
Vanille ijs met warme chocolade saus of met warme kersen en slagroom

SORBETIJS
Gemengd fruit met twee bolletjes vruchtenijs